Thursday, January 22, 2009

Loopin’ around

kroksjøen-1 Myyye nysnø + kongevind + Kroksjøen = nam!

 

backroll loop1

Med myke landinger nesten uansett hvor gæli det går i lufta fikk jeg dratt noen looper og denslags. Artig! Med slike forhold byner det å nærme seg hva man tør gjøre på vannet :) Vegard Stålmannen fulgte opp med rotasjoner i hytt og gevær!

Lots of fresh snow + killer vinds + Kroksjøen = yum-yum! Soft landings what so ever made it fun to do loops and stuff as you would on water :) Vegard followed up with fine rotations!

kroksjøen-2kroksjøen-3

 

kroksjøen-11kroksjøen-10

Vegard kjører den breiale stilen

 

 kroksjøen-12 kroksjøen-9
maaasse snø!

kroksjøen-4 kroksjøen-5  kroksjøen-8 Leif is loopin it

Wednesday, January 21, 2009

Skarvatnet

Forrige helg var det oval frihelg i hjemlige trakter. Skarvatnet stilte med 5-10ms fra sør, pent vær og hardt underlag. Jon Ivar fikk prøvd seg på snø for første gang også; lekent!

Kartbilde

Saturday, January 10, 2009

The Sea of Hooks

Sist søndag dro jeg med Jorun og Vegard Staalmannen til Kroksjøen som ligger en snau, evt. grisekort halvtimes kjøretur oppå Litjhåmmårfjellet. Bortsett fra ett kort besøk på samme sted i halvmetersikt og heidundervind før jul var dette jomfruturen på snø og brett med kite. Tydelig uredd underkanten av vind var det allerede en munnfull kitere på sjøen da vi kom opp på ettermiddagen. Med nesten bare "tropisk" vannkitebakgrunn i sekken steg entusiasmen fort over hvor lite vind det faktisk skal til for å ha det moro på snø! :)

Klar for action og satisfaction


Jorun tok sine første kontrollerte turer frem og tebakarsatt :)















Friday, January 9, 2009

Kite clubin' Tarifa

I november dro Trondheim Kiteklubb til Tarifa i Spania, så da var det på tide å hive seg med trønderbataljonen på tur. Ei oval uke med masse god stemning til lands og til vanns! Tross i flere vindfrie dager ble det like fullt personlige høydare som å sette kiteloop backrolls i det tjukke og breie :)

Las Dunas

Kiteloop backroll i Palmones (Martin og Andre i bakgrunnen)

Martin og Åsmund gir jernet
















En unhooked backroll ble til en 1080, endte litt for nærme land og jeg klarte å slå på meg en blå fot. Heldigvis var det siste dag på turen, ingenting ble brukket og foten ble brukbar igjen etter ei ukes tid (legg merke til de lekre Speedos'ene i bakgrunnen
):
alle foto (nesten): Jorun Nymo